این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

سخنران کلیدی پنجمین دوره از کنفرانس های ملی مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین

ارسال شده در تاریخ :

پنجمین دوره از کنفرانس های ملی مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین با سخنرانی جناب آقای دکتر مسعود میرزائی شهرابی در 23 آبان ماه سال 1402 در مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین برگزار خواهد شد.

معرفی جناب آقای دکتر مسعود میرزائی شهرابی:
دکتر مسعود میرزائی شهرابی (زاده تهران _ ۱۳۵۹) دارای دکترای شیمی معدنی، عضو هیئت علمی با مرتبه استادی دانشگاه فردوسی مشهد است. وی همچنین شیمیدان برجسته کشور در سال‌های ۱۳۹۸، ۱۳۹۹، ۱۴۰۰ جزو یک درصد دانشمندان پراستناد جهان در سال ۲۰۲۱، برگزیده جایزه ابوریحان بیرونی در سال ۱۳۹۸ و پژوهشگر و محقق برتر دانشگاه فردوسی مشهد و رئیس انجمن زئولیت ایران است.
دريافت نشان سرو بعنوان رئيس برتر پارك هاي علم و فناوري كشور از وزير علوم و استاد نمونه كشوري در سال ١٤٠٢ از سوابق ايشان است.

پیام و چکیده سخنرانی جناب آقای دکتر مسعود میرزائی شهرابی در پنجمین دوره از کنفرانس های مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین:
پیام جناب آقای دکتر مسعود میرزائی شهرابی به مخاطبین کنفرانس:
با اهدای سلام و دعای خیر،
 پیرو تاکیدات مقام معظم رهبری جهت آفرینش علمی مبتنی بر قوانین حاکم بر طبیعت، با هدف نشان دادن اوج هوشمندی در خلقت و ماموريتی كه خداوند متعال به اركان طبيعت برای حمايت از حيات مخلوقات و فهم وجود ذات اقدس الهي داده است و به تبع آن زمينه شكل گيری و توسعه فناوری های جديد، نخستین نشست از سلسله نشست‌های تبیین و کشف شعور طبیعت از منظر علم شیمی و الگوبرداری از آن در توسعه‌ی علوم و فناوری با حضور دانشمندان صاحب‌نام علم شیمی در تاریخ پنجم آبان ماه ۱۴۰۱ در محل پارک علم و فناوری خراسان برگزار شد.
از آنجائی که عدم توجه به قوانین حاکم بر طبیعت منجر به عواقبی گردیده که زندگی بشر در کره زمین را با مشکلات عدیده از جمله تغییر اقلیم، آلودگی های زیست محیطی، گرمایش زمین، انقراض گیاهان و حیوانات و ... مواجه ساخته است لذا ایجاد هماهنگی با روندهای هوشمندانه طبیعت زمینه ساز توسعه فناوریهای سبز و پایدار خواهد بود.
بنابراین در این سخنرانی بنا دارم تا با اثبات شعورمندی طبیعت به کمک علم شیمی و بررسی جوانب آن و هم‌چنین علوم و فناوری‌های ایجاد شده بر اساس آن در کشورهای پیشرو و در قالب استارت‌آپ‌ها‌ی معتبر، زمینه‌ی شکل‌گیری و توسعه‌ی علوم و فناوری‌های جدید در این حوزه را در کشور اسلامی عزیزمان را به بحث و تبادل نظر بگذارم.
یاعلی و التماس‌دعای فرج،
دکتر مسعود میرزائی شهرابی
رئیس پارک علم و فناوری خراسان

چکیده سخنرانی جناب آقای دکتر مسعود میرزائی شهرابی:
الهام گرفتن از طبیعت برای حل مشکلات انسان ایده‌ای محسوب می شود که به شکل گیری "علم تقلید حیاتی" (Biomimetics) منجر شده است. مانند ایده های شکل‌گیری:
کرم خاکی = ماشین آلات حفر تونل (TBM)،

افتتاحیه کنفرانس

سخنران کلیدی کنفرانس

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)