این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

اطلاعیه مهم - نحوه ارائه مقالات همایش

ارسال شده در تاریخ :
اطلاعیه مهم - نحوه ارائه مقالات همایش

نحوه ارائه مقالات شفاهی و پوستری در همایش به صورت حضوری و غیر حضوری تعیین گردیده است.

ارائه شفاهی - حضوری:
1- فايل الگوي پاورپوينت ارائه مقاله  را از اینجا دريافت كنيد.
2-  مدت زمان ارائه شما حداكثر 12 دقيقه خواهد بود.
3- فايل پاورپوينت ارائه را در پنل كاربري خود در سامانه كنفرانس از طریق صفحه مقالات من آپلود نماييد. ارائه شما مطابق برنامه زمانبندي كنفرانس به صورت حضوری توسط شما انجام خواهد شد.

ارائه شفاهی - غیرحضوری (از طريق سامانه مجازی ):
1- فايل الگوي پاورپوينت ارائه مقاله  را از اینجا دريافت كنيد.
2- ارائه خود را با یکی از نرم‌­افزارهای screen recorder ضبط کنید. نرم افزار پیشنهادی کنفرانس ZD Soft Screen Recorder است. فايل ضبط شده شما بايد حداكثر 12 دقيقه با فرمت MP4 و حداكثر 20 مگابايت باشد.
3- فایل ضبط شده خود را به همراه پاورپوینت ارائه مقاله از طریق پنل کاربری خود، از طریق صفحه مقالات من آپلود نمایید ( ارسال فایل ضبط شده و پاورپوینت الزامیست)
4- فیلم ارائه طبق برنامه ریزی کنفرانس در زمان و پنل مشخص شده پخش خواهد شد و در انتها ارائه­‌کننده مقاله باید به صورت آنلاین پاسخگوی سوالات باشد.

ارائه پوستری - حضوری و غیرحضوری:
1- فايل الگوي ارائه مقاله پوستري فارسي را از  اینجا دريافت كنيد. پوستر بايد به گونه‌ای طراحی شود که حتی بدون حضور ارائه کننده پوستر نيز قابل فهم باشد. بنابراين توصيه می‌شود تا حد امکان از نمودار، دياگرام، شکل، عکس و فرمول بجای مطالب نوشتاری استفاده شود و مطالب خیلی خلاصه باشد.اگر پوستر آماده شده کیفیت لازم را نداشته باشد، مورد تایید قرار نخواهد گرفت.
2- فايل پاورپوینت ارائه پوستری را در پنل كاربري خود از طریق صفحه مقالات من آپلود نمایید.
3- پوسترها در سايت كنفرانس در پنل ارائه مقالات پوستری به صورت آنلاين قابل دسترس و نمايش خواهند بود.

نمایه سازی مقالات

دریافت گواهینامه

راهنمای ارسال ارائه مجازی

نحوه ارائه مقالات

دبیران

دبیر همایش : دکتر مهدی احمدی
دبیر علمی : دکتر مهدی قاسمی فرد
دبیر اجرایی : دکتر سارا متولی حقیقی

فایل های مورد نیاز

افتتاحیه کنفرانس

سخنران کلیدی کنفرانس

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)