این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

ارسال شده در تاریخ :
مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین

معرفی مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین

مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین در شهر اسفراین در استان خراسان شمالی واقع است، این مجتمع با عنوان آموزشکده فنی و مهندسی اسفراین فعالیت خود را با پذیرش ۶۰ دانشجو در بهمن ماه سال تحصیلی ۹۱-۹۰ در دو رشته ریخته گری و مکانیک در مقطع کاردانی آغاز کرد و در سال تحصیلی ۹۲-۹۱ دو رشته مهندسی مکانیک و مهندسی مواد در مقطع کارشناسی نیز به این مجموعه اضافه گردید و به دانشکده فنی و مهندسی اسفراین و سپس در سال 1392 به مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین ارتقاء یافت .
مجتمع آموزش عالی اسفراین هم اکنون دارای 47 عضو هیات علمی،30 عضو غیر هیات علمی، 9 رشته کارشناسی پیوسته (مهندسی مکانیک - مهندسی مواد گرایش متالوژی صنعتی - مهندسی برق - مهندسی صنایع - مهندسی کامپیوتر - مهندسی عمران - علوم مهندسی - مهندسی ایمنی  - مهندسی شیمی)، 2 رشته کاردانی(کاردانی فنی مکانیک گرایش ساخت و تولید  و  کاردانی فنی مواد گرایش ریخته گری)، 2 رشته کارشناسی ناپیوسته(مکانیک ساخت و تولید و کامپیوتر نرم افزار ) و 1 رشته در مقطع کارشناسی ارشد(مهندسی شیمی،گرایش کاتالیست) می باشد. تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل مجتمع در حال حاضر 2020 نفر می باشند و همچنین تعداد فارغ التحصیلان این مجتمع تا به اکنون 1100نفر می باشند .
این مرکز آموزش عالی دارای 79.900   متر زیربنای کل ، 8.061 متر فضای خوابگاهی ، 20.000  متر فضای سبز ، 22.645  متر محوطه و بلوار و خیابان  ، 14.345متر فضای آموزشی و کارگاهی ،  900متر سالن همایش،6.599  متر فضای  اداری و کتابخانه و سالن مطالعه  ،950  متر فضای سلف سرویس، 900  متر فضای فرهنگی و نمازخانه ،1.000  متر فضای اماکن ورزشی و4.500  متر میدان چمن می باشد.
مجتمع آموزش عالی اسفراین امیدوار است با توجه به بهره گیری از نیروهای جوان و توانمند و دارا بودن فضاهای فیزیکی مناسب و وجود بسترهای صنعتی مناسب در شهرستان (دوصنعت منحصر به فرد فولاد و لوله گسترکه در خاورمیانه کم نظیر می باشند) و همچنین نظر به طرح آمایش و ماموریت گرایی آموزش عالی، به عنوان دانشگاه صنعتی شمال شرق کشور نقش خود را در رشد و توسعه همه جانبه ایران اسلامی و تربیت نیروی  جوان متخصص و توانمند به خوبی ایفا نماید.

نمایه سازی مقالات

دریافت گواهینامه

راهنمای ارسال ارائه مجازی

نحوه ارائه مقالات

دبیران

دبیر همایش : دکتر مهدی احمدی
دبیر علمی : دکتر مهدی قاسمی فرد
دبیر اجرایی : دکتر سارا متولی حقیقی

فایل های مورد نیاز

افتتاحیه کنفرانس

سخنران کلیدی کنفرانس

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)